Kategorier

More information

Taylor Sandalwood Barberkrem 160 ml

Taylor Sandalwood Barberkrem 160 ml

En kompleks, rik og treaktig blanding av eksotiske velduftende sandeltre og cedar. Undertoner av lavendel, rosemary og jasmin, som tilsammen utgjør en levende, fristende, selvsikker maskulin duft.

Lagerstatus: Utsolgt

Vanlig pris kr 179,00

Special Price kr 89,50

Barberkremene til Taylor har skrulokk som hindrer kremen fra å tørke ut. Fungerer best med en god barberkost, men kan også påføres med hendene.

Taylors barberkremer har vært berømt siden 1854 for sin utrolige silkeaktig skum og delikate dufter. En klassisk  duft med toppnoter av geranium, lavendel, rosmarin og støttet av nellik, bregne og appelsinblomst og hviler på en overdådig base av patchouli, sandeltre, Vetivert,  musk og rose.

Taylor`s barberkremer kjent verden over for sin renhet og ytelse. Den kan brukes med eller uten barberkost. Bare en liten mengde er nødvendig for å skape en sjenerøs mengde av rikt, luksuriøst skum for en ekstra tett og jevn barbering. 

Taylor`s dufter kommer fra det reneste av naturlige essenser og urte aromater og har ofte blitt beskrevet som stimulerende og nesten avhengighetsskapende. 
Taylor`s tradisjon har alltid vært å produsere produkter med så rene og naturlige ingredienser som mulig.  

Taylor`s er en familiedrevet selskap som ble gunnlagt i 1854 i hjertet av London, under regimet til dronning Victoria, er kjent verden over for enestående luksuriøse barber- og pleieprodukter for menn. 

 

 


Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Magento theme from Polarthemes.com