Kategorier

More information

Barberpleie

6 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge
  • Uten tvil den mest populære Pre-barbering oljen i markedet i dag. Truefitt & Hill 's Pre-Shave Oil kombinerer en trio av dufter som flyter naturlig inn i hverandre, oljer som gjør huden frisk og ung, og gir den beste beskyttelse både før og etter barbering. 
  • Truefitt & Hill har en egen produktserie for skjegg/bart som holder høy standard, og passer perfekt for skjeggete menn. Skjeggpomanden er 100 % naturlig, og er både alkohol og parabenfri.
  • Truefitt & Hill har en egen produktserie for skjegg/bart som holder høy standard, og passer perfekt for skjeggete menn. Oljen er laget med en naturlig blanding av de fineste oljer.
  • Truefitt & Hill har en egen produktserie for skjegg/bart som holder høy standard, og passer perfekt for skjeggete menn. Bartevoksen er 100 % naturlig, og er alkohol og parabenfri.
  • Denne bartekammen er perfekt å ha i lommen/lommeboken din når du er på farten. Den er kun 9 cm lang og kan lett skjules i en innvendig lomme i jakken eller buksen. På kammen er logoen til Truefitt & Hill. 
  • Denne børsten tilbyr en elegant måte å vedlikeholde skjegget på. Den er kun 11.7 cm lang og passer fint i jakkelommen, buksen eller i toalettmappe, Trueftt & Hill logoen er pent gravert på børsten, Den er tilgjengelig i horn som er et slitesterkt og naturlig

6 vare(r)

per side

Rutenett  Liste 

Bruk synkende rekkefølge

Magento theme from Polarthemes.com