Kategorier

More information

Floris Elite Barbersåpe - Treskål 100 g

Floris Elite Barbersåpe - Treskål 100 g

En trippelvalset barbersåpe sammensatt med en blanding av oljer som skaper et fyldig, rikt skum, og minsker muligheten for barberkviser og kutt. Barbersåpen ligger i en elegant treskål. I treskålen passer refillsåper som har en diameter på ca 8,5 cm.

Lagerstatus: Utsolgt

Vanlig pris kr 459,00

Special Price kr 229,50

En trippelvalset barbersåpe sammensatt med en blanding av oljer som skaper et fyldig, rikt skum, og minsker muligheten for barberkviser og kutt. Barbersåpen ligger i en elegant treskål. I treskålen passer refillsåper som har en diameter på ca 8,5 cm. Om såpen ikke passer perfekt kan man skjære noen milimeter av kanten på såpen og legge restene i bunnen, før man trykker ned såpen i skålen.

Barbersåpen har toppnoter av bergamot, sedertreblad, grapefrukt, einebær og sitron, hvilende på lavendel, og en base av muskat, sedertre, lær mose, patchouli og vetiver. 

Ingredienser:
Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Palm Kernel Fatty Acid, Sodium Chloride, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Aplh-Isomathyl Ionone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral Linalool, Eugenol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Coumarin, CI 77891 (Titanium Dioxide)

 

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Magento theme from Polarthemes.com