Kategorier

More information

Taylor Avocado Shower Gel 500 ml

Taylor Avocado Shower Gel 500 ml

Taylor`s Avocado dusjsåpe er paraben fri og passer utmerket til sensitiv hud. Den kan helles i et bad av rennende vann eller  brukes som en dusjsåpe. Den er svak velduftende, renser og frisker opp huden din.

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 199,00

Special Price kr 99,50

ELLER
Taylor`s dufter kommer fra det reneste av naturlige essenser og urte aromater og har ofte blitt beskrevet som stimulerende og nesten avhengighets skapende. 
Taylor`s tradisjon har alltid vært å produsere produkter med så rene og naturlige ingredienser som mulig. Dusjsåpen kan brukes til å vaske både kroppen og håret. Den har en mild og frisk duft av fruktig og blomsteraktige topnoter med undertoner av lilje, argurk som fører til en base av myke tresorter og musk.

Såpen er paraben fri.

Taylor`s er en familiedrevet selskap som ble gunnlagt i 1854 i hjertet av London, under regimet til dronning Victoria, er kjent verden over for enestående luksuriøse barber- og pleieprodukter for menn. 

grønn floral duft med vassen grønne og fruktige toppnoter. Hjertet avslører noter av lilje og agurk, som fører til en base av myke tresorter og musk.

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Magento theme from Polarthemes.com