Kategorier

More information

Taylor Mr. Taylor Barberkrem 150 g

Taylor Mr. Taylor Barberkrem 150 g

I generasjoner har menn valgt denne "krydrete" barberkremen som har velduftende toner av Estragon og Lavendel, kombinert med hint av grønn Galbanum og Citrus som gir en elegant mandig duft. Den har også varme undertoner av CedarSandal,
Patchouli og Musk.

Lagerstatus: Utsolgt

Vanlig pris kr 179,00

Special Price kr 89,50

Barberkremene til Taylor har skrulokk som hindrer kremen fra å tørke ut. Fungerer best med en god barberkost, men kan også påføres med hendene.

Taylor`s barberkremer har vært berømt siden 1854 for sin utrolige silkeaktig skum og delikate dufter. Barberkremen har kombinerte noter av Estragon, Lavendel, med hint av grønt Galbanum, Citrus, Cedar, Sandal, Patchouli og Musk som gir elegant mandig duft.

Taylor`s barberkremer kjent verden over for sin renhet og ytelse. Den kan brukes med eller uten barberkost. Bare en liten mengde er nødvendig for å skape en sjenerøs mengde av rikt, luksuriøst skum for en ekstra tett og jevn barbering. 

Taylor`s dufter kommer fra det reneste av naturlige essenser og urte aromater og har ofte blitt beskrevet som stimulerende og nesten avhengighetsskapende. 
Taylor`s  tradisjon har alltid vært å produsere produkter med så rene og naturlige ingredienser som mulig.  

Taylor`s er en familiedrevet selskap som ble gunnlagt i 1854 i hjertet av London, under regimet til dronning Victoria, er kjent verden over for enestående luksuriøse barber- og pleieprodukter for menn. 

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Magento theme from Polarthemes.com