Kategorier

More information

Taylor Lemon & Lime Barberkrem 160 ml

Taylor Lemon & Lime Barberkrem 160 ml

Taylor`s Lemon & Lime er en rik, herlig skummende krem som fukter og mykgjør huden og skjegget for en beroligende, behagelig og overlegen barbering. Du vil bli overrasket over hvor godt skummet fukter ansiktet. Den rike barberkremen har fortryllende toner av lett og forfriskende sitrus, maskulin duft basert på en pikant blanding av sitron og lime, med snev av sitrongress, sedertre og eik.

Lagerstatus: På lager

Vanlig pris kr 179,00

Special Price kr 89,50

ELLER

Barberkremene til Taylor har skrulokk som hindrer kremen fra å tørke ut. Fungerer best med en god barberkost, men kan også påføres med hendene.

Taylors barberkremer har vært berømt siden 1854 for sin utrolige silkeaktig skum og delikate dufter. Frisk ren sitrus duft med noter av sitron, lime og appelsin forsterkes av blomster noter og et hint av krydder. Alt dette er støttet av en treaktig base. Inneholder geranium olje, sitron olje, lime olje, muskat olje, appelsin olje og patchouli olje.

Taylor`s barberkremer kjent verden over for sin renhet og ytelse. Den kan brukes med eller uten barberkost. Bare en liten mengde er nødvendig for å skape en sjenerøs mengde av rikt, luksuriøst skum for en ekstra tett og jevn barbering. 

Taylor`s dufter kommer fra det reneste av naturligeessenser og urte aromater og har ofte blitt beskrevet som stimulerende og nesten avhengighetsskapende. 
Taylor`s tradisjon har alltid vært å produsere produkter med så rene og naturlige ingredienser som mulig.  

Taylor`s er en familiedrevet selskap som ble gunnlagt i 1854 i hjertet av London, under regimet til dronning Victoria, er kjent verden over for enestående luksuriøse barber- og pleieprodukter formenn. 

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Magento theme from Polarthemes.com