Kategorier

More information

Taylor Sandalwood Aftershave Lotion 100 ml

Taylor Sandalwood Aftershave Lotion 100 ml

Fra det mystiske øst, er det i Aftershaven en kompleks rik treaktig blanding av eksotisk søtt duftende sandeltre og sedar, med toner av lavendel og rosmarin og med subtile blomsterdufter av jasmin og rose, som tilsammen utgjør en levende, fristende, selvsikker maskulin duft. 


Lagerstatus: Utsolgt

Vanlig pris kr 299,00

Special Price kr 149,50

Sandalwood har en rik treaktig blanding av søtt duftende sandeltre og sedertre blandet med lavendel og rosmarin som gir en livlig, fristende, selvsikker maskulin duft. Varianter av denne kombinasjonen av dufter har vært populært siden slutten av1800-tallet og helt frem til i dag, og ofte kopiert.

Taylor legger hint av jasmin og rose til deres Sandalwood Aftershave for å gi  en interessant variasjon som skiller den fra mange av de andre sandeltre luktene.

Laget fra den fineste og reneste eteriske oljen, urte aromater, og alkohol. En ekte gentlemen's lukt med lett duft av sandeltre for å fullføre barbering. Kjøler og oppfrisker huden din. Perfekt sammen med alle de andre Sandalwood produkter.

Taylor of Old Bond Street tradisjon har alltid vært å produsere produkter med så rene og naturlige ingredienser som mulig.

Inneholder alkohol.


Omtaler fra kunder

lukter godt Review by bjørge
Totalkarakter
liker denne versonen av sandalwood godt. (Sendt inn 26.05.2016)

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg

Magento theme from Polarthemes.com